DISEL VILIČAR MAXIMAL 3.0


Model: 
FD 30
Letnik: 
2017
Nosilnost: 
3000kg
Cena: 
15,900.00 € + DDV
Dodatno: 
13920
Dvižna višina: 
4500mm
Teleskop: 
triplex
Bočni pomik vilic
4 ventil
Sedež Grammer
Delovne luči
EC IZJAVA O SKLADNOSTI
Barva:
RUMENA
FD 3.0
FD 3.0
FD 3.0

UDOBJE:

Sam motor diesel viličarja je nameščen na tako imenovani plavajoči most katerega glavna naloga je blaženje tresljajev. Krmilna os je elastično povezana, vgrajen je preusmerjevalnik, kateri omogoča nizek torzijski moment. Za še dodatno udobje skrbi tudi plavajoči pokrov motorja z vgrajeno protihrupno in toplotno zaščito.

HIDRAVLIČNI SISTEM:

Diesel viličar Maximal ima speljan hidravlični sistem iz togih in fleksibilnih cevi iz posebnih materialov, posledično preprečujejo padec tlaka v sistemu in omogočajo natančnejšo odzivnost celotnega hidravličnega sistema.

VARNOST:

V diesel viličar je vgrajena proporcionalna naprava, katera je vgrajena v sam hidravlični sistem in preprečuje, da se tudi obremenjen teleskop ob poškodovani hidravlični cevi ne bo zložil sam vase.

Pri izdelavi viličarja je bila upoštevana tudi preglednost skozi teleskop ter "wide vision" načela. Posledično se bistveno izboljša preglednost viličarja, poveča varnost in produktivnost viličarja.

SISTEM ODVAJANJA TOPLOTE:

V diesel viličar Maximal je vgrajen hladilni sistem, ki zagotavlja, da bo imel motor optimalno delavno temperaturo in s tem zmanjšal obrabo in porabo in hkrati povečal življenjsko dobo viličarja.

MOTOR IN MENJALNIK:

Diesel viličarji Maximal imajo vgrajene motorje znanih in kvalitetnih proizvajalcev kot so: Xinchai, Isuzu, Chaochai, Yanmar, Mitsubishi, Nissan in Perkins.

Kar jim še poveča moč in podaljša življensko dobo. So okolju prijazni in izpolnjujejo

stroge EU predpise. Za zanesljiv in močan prenos skrbi TCM tehnology system.

 

 

 

FD 3.0
FD 30
15,900.00 € + DDV